SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

miercuri, 24 februarie 2010

CINSTE DOMNULUI DEPUTAT IONUT STROE

In data de 19.02.2010 a avut loc o intalnire a membrilor sindicatului nostru si domnii senator Mario Ovidiu Oprea si deputat Ionut Stroe, parlamentari PNL de Dolj . Principalul subiect al discutiilor l-a constituit mult controversatul proiect de lege a pensiilor , dar si alte aspecte legate de modul in care alesii nostri pot si trebuie sa se achite de promisiunile facute alegatorilor, deci si cadrelor militare fie ele active in rezerva sau retragere. Domnii parlamentari au fost primii care au raspuns apelului lansat de sindicatul nostru si s-au angajat sa sprijine si sa actioneze in interesul celor ce i-au ales . Ca urmare , in data de 23.02.2010 , domnul deputat Ionut Stroe a avut o interventie in plenul Camerei Deputatilor , unde a sustinut punctul de vedere al cadrelor militare vizavi de mult contestata Lege a pensiilor .

Interventia domnului Stroe ii face cinste si ne da speranta ca exista si oameni politici de onoare in Parlamentul Romaniei care nu vor lasa ca haina militara sa fie batjocorita .



Cinste lor !



Totodata ii multumim pentru materialele pe care le-a pus la dispozitie, privind stadiul lucrarilor si documentele in dezbatere privind legea pensiilor.



Anexez aici inregistrarea audio a interventiei .