SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

sâmbătă, 8 mai 2010

Scrisoare domnului Gabriel Oprea

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
FILIALA DOLJ
Adresa de corespondenta : Craiova
E-mail : filiala1craiova@yahoo.com
Site Internet: http://filiala1craiova.blogspot.com



Domnului Ministru al Apararii Nationale ,
Gabriel Oprea

Filiala Dolj a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate este la a treia scrisoare deschisa pe care v-o trimite. In prima , va ofeream ocazia sa va salvati ONOAREA DE MILITAR, sperand sa nu v-o pierdeti pentru totdeauna. In cea de-a doua ca niste oameni de onoare , crezand in discursul dumnevoastra –din pacate fals – din Senat , ne exprimam satisfactia si multumirea pentru cele afirmate de dumnevoastra si speram ca v-ati regasit onoarea si locul langa militari, chiar asa nesimtiti cum erau ei in viziunea domnului Boc. Din pacate, ne-am inselat .
Figuratia pe care o faceti in functia de ministru , duplicitatea si ipocrizia de care dati dovada , dar mai ales felonia pe care o practicati va dezonoreaza si va descalifica aducand mari prejudicii de imagine corpului ofiteresc si mai ales ARMATEI ROMANE , GLORIOASEI ARMATE ROMANE in care au crescut si s-au format multi dintre barbatii de stat ai neamului romanesc .
Daca pana ieri eram UMILITI SI BATJOCORITI , de azi suntem si tradati . In tara lui Boc, in care VULTURII sunt obligati sa se tarasca iar RAMELE incearca sa zboare , atitudinea domniei voastre pare plina de firesc si nu face deloc nota discordanta cu peisajul general . Mai grav este domnule Oprea ca in actiunile si discursurile domniei voastre , il invocati frecvent pe BUNUL DUMNEZEU , incercand sa pareti ceea ce nu sunteti nu ati fost niciodata si nici nu veti deveni vreodata . Intotdeauna pe cararea tradatorilor este intuneric , este bezna asa cum este si in mintile si sufletele lor, pentru ei, LUMINA si ADEVARUL nu exista si de aceea nici nu le apreciaza .
Opriti-va domnule OPREA din jocul periculos pe care il faceti in mascarada in care vi s-a repartizat un rol mic, dar cu miza mare , nu mai incercati sa ne atrageti si pe noi pe cararea intunecata pe care bajbaiti dumnevoastra , dovediti in ultimul ceas ca in fiinta si sufletul dumnevoastra puternic lovite de “gustul puterii “ , mai exista un dram de ONESTITATE si daca nu puteti sa faceti nimic pentru fostii camarazi de arme , macar nu ii mai amagiti, nu ii mai mintiti, si nu incercati sa ii manipulati.
Cunoasteti foarte bine ca militarii adevarati urasc tradarea si ii dispretuiesc pe tradatori , ca pentru ei, ONOAREA SI DEMNITATEA valoreaza mai mult decat SACUL CU BANI si ca nu s-au lasat si nu se vor lasa cumparati . Daca in Parlament v-a iesit jocul, si ati reusit sa constituiti un grup dintre cei care au tradat propriile convingeri si formatiuni politice , pe noi nu ne puteti prosti si nu ne puteti atrage in jocul periculos pe care il practicati . MILITARII ONESTI AI ACESTEI TARI NU VOR INTRA NICIODATA IN “PARTIDUL TRADARII INTERESULUI NATIONAL “si nu vor face niciodata jocul unor oportunisti si carieristi care si-au pierdut ONOAREA SI DEMNITATEA LA RULETA VIETII .
Cu aceste ganduri ne despartim de dumnevoastra domnule Gabriel Oprea , nu inainte de a va reaminti ca “ARMATA ESTE INCEPUTUL SI SFARSITUL UNUI NEAM EA ESTE NEAMUL INSUSI !
Cu regret ca pentru scurt timp ati facut parte din ONESTUL CORP DE CADRE AL ARMATEI ROMANE .




FILIALA DOLJ A SCMD