SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

miercuri, 24 noiembrie 2010

CAZUTI LA DATORIE

  IN MEMORIA EROILOR NOSTRI ARTILERISTI, CAZUTI LA DATORIE                            
                                      IN POLIGONUL CINCU
      Dintodeauna,oamenii simpli din popor, inrolati in armata tarii, si-au iubit tara, au luptat pentru independenta si suveranitatea ei pina la sacrificiul suprem, pe teritoriul national, sau, in prezent, in teatre de operatiuni militare.
         Este si cazul caporarilor MARIN COSTEA,VIOREL CRISTINEL ANTONIE si CONSTANTIN BUICA, militari din cadrul B.26I., care in contextul unei aplicatii militare cu trageri de lupta din poligonul Cincu, pe data de 23.11.2010, si-au pierdut viata. Si-au pierdut viata pentru ca profesia de militar, in afara unor nenumarate servituti de natura sociala si economica, implica deseori si riscul de a trece in nefiinta.
         EI, si-au pierdut viata, pentru tara si pentru popor, asa cum,nici un politician din aceasta tara nu este capabil sa o faca.
         In acelasi context, DUMNEZEU a fost mai putin aspru cu alti trei camarazi:caporalii DANUT MARIAN FLOREA,CLAUDIU CONSTANTIN VULPOIU si TUDORICA RAZVAN PLAI, care au fost doar raniti.
         Noi, Filiala SCMD Dolj, militari in rezerva sau retragere din garnizoana Craiova, suntem alaturi de EI si de familiile lor, indoliate sau numai indurerate.
         DUMNEZEU sa-i odihneasca in pace pe unii, iar celorlalti sa le dea sanatate!
Biroul Operativ Filiala SCMD Dolj 
(Col.r.Marius POROINEANU)