SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

miercuri, 2 martie 2011

Informare


            


          




            




             Azi 02.03.2011, membrii ai Filialei 1 Craiova a SCMD au participat pe Esplanada Teatrului Naţional la Mitingul de protest organizat de către Confederaţiile Sindicale din municipiu (Ford, Electroputere, Elpreco, Avioane, Sanitas, Energo Craiova) împotriva adoptării noului Cod al Muncii, ocazie cu care Filiala 1 Craiova a SCMD, prin reprezentanţii săi, si-a manifestat ataşamentul şi solidaritatea faţă de revendicările sindicatelor prezente la manifestare.

            Participarea sindicaliştilor militari a fost salutată atât de liderii de sindicat cât şi de membrii sindicatelor prezente pe Esplanada Teatrului Naţional.

              Cu acest prilej a fost luată hotărârea ca membrii Filialei 1 Craiova a SCMD să participe şi la mitingul care va avea loc în data de 09.03.2011, orele 16.00, organizat de către Confederaţiile Sindicale din judeţ tot pe Esplanada Teatrului Naţional.

               Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova face apel către membrii filialei pentru a participa în număr cat mai mare la activităţile organizate.



Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova