SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

joi, 8 decembrie 2011

Semnificaţia unui gest

SEMNIFICAŢIA UNUI GEST



      După cele întâmplate în ziua de 1 DECEMBRIE când Filialei 1 Craiova a SCMD nu i s-a permis să depună o coroană de flori, fiind încă o dată ignorată şi umilită de actuala putere, gest care în mod sigur nu va rămâne nesancţionat, tot mai mulţi camarazi din sindicat dar şi din afara acestuia, ne întreabă de ce am ales să mergem alături de Partidul România Mare şi nu alături de unul dintre partidele politice membre în alianţă USL pe care noi am declarat că o vom sprijini la viitoarele alegeri.
       Având în vedere toate acţiunile organizate şi desfăşurate de către filiala noastră împreună cu reprezentanţii USL, întrebările colegilor noştri sunt pe cât de pertinente pe atât de justificate, obligându-ne la explicaţiile de rigoare.
      Despre parşivenia acţiunii şi atitudinea duplicitară a reprezentantului guvernului în teritoriu – PREFECTUL JUDEŢULUI, comportament care denotă obedienţă şi slugărnicie dar şi frică nu vom mai face vorbire, materialul întocmit şi publicat de colegul Marian Neacşu fiind elocvent, vom arăta însă ca urmare a comportamentului iresponsabil şi abuziv al acestui funcţionar în dimineaţa zilei de 1 DECEMBRIE ne găseam în faţa unei situaţii pe cât de umilitoare pe atât de revoltătoare - a nu putea depune coroana confecţionată din banii camarazilor fiind scoşi din protocolul activităţii.
        Această acţiune mârşavă a Prefectului de Dolj se dorea a fi o provocare, o incitare la manifestări necivilizate, de comportament neadecvat unui eveniment cum este Ziua Naţională, cu scopul vădit de a ne discredita în faţa opiniei publice.
       Din păcate pentru DISTINŞII MANIPULATORI în funcţie, informaţiile ne-au parvenit la timp şi le-am dovedit încă odată că adevăraţii profesionişti sunt în sindicat.
       Prin gestul nostru am dat semnalul că S.C.M.D.- ul militează pentru unirea tuturor forţelor din opoziţie pentru realizarea “MARII OPOZIŢII UNITE” singură în măsură să învingă o putere ticăloşită care precum o caracatiţă a cuprins şi sugruma toate INSTITUŢIILE DEMOCRATICE ale STATULUI.
       Ei bine stimaţi colegi acesta este începutul realizării unei construcţii bazată pe dorinţa tuturor forţelor de a realiza SCHIMBAREA de a se implica activ în redeşteptarea naţiunii şi limpezirea conştiinţei naţionale, construcţie în care toţi venim cu sufletul deschis punând accent pe acea ce ne uneşte şi nu pe ceea ce ne dezbină.
        Acolo în Piaţa Al. I. Cuza înţesată de forţe de ordine, de lucrători în civil al serviciilor de informaţii (S.R.I., D.G.I.P.I., D.G.I.A. si alţii) de familiile militarilor activi, scoşi în stradă la ordinul lui Oprea şi Igaş, dar şi a multor CETĂŢENI LIBERI care au venit la festivitate neconstrânşi, opoziţia a înţeles că "unirea face puterea” iar comunicarea şi dialogul social sunt arme redutabile, partidele de la putere conştientizând că de acum au de ce să se teamă şi că de ce le este frică nu vor scăpa. Prin gestul nostru mărunt am deschis calea dialogului între USL şi celelalte partide de opoziţie, calea negocierilor şi a înţelegerilor, singura modalitate de a face faţă unei puteri care încearcă să ne dezbine, să ne învrăjbească pentru a nu ne mai lăsa ciuruiţi încă odată.
       La Craiova S.C.M.D. - ul şi-a luat rolul în serios pentru a realiza acea Platformă Civică – “MAREA OPOZIŢIE UNITĂ” capabilă să ne readucă speranţa în viitorul naţiunii romane şi a STATULUI NAŢIONAL UNITAR ROMÂN, în DREPTATE, JUSTIŢIE ŞI ADEVĂR. Pentru aceste deziderate vă aşteptam stimaţi camarazi şi concitadini alături de noi la acţiunile viitoare pentru că numai împreună vom învinge MINCIUNA, HOŢIA MANIPULAREA ŞI TIRANIA.
      Consecvenţi ideii de realizare a opoziţiei unite şi atragerea alături a tuturor forţelor iubitoare de schimbare, am dat curs invitaţiei Partidului România Mare, un alt partid care apără cu adevărat interesul naţional şi am depus coroana alături de reprezentanţii acestei formaţiuni, spre disperarea celor de la putere, surprinderea opoziţiei şi liniştea agenţilor de la serviciile secretă aflaţi în misiune în Piaţa A. I. Cuza



Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova