SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

sâmbătă, 24 martie 2012

Pichetare in presa


Actualitate
Pedeliştii şi uneperiştii craioveni, colindaţi de veterani cu urări anti-Băsescu
Scris de Nicusor Fota la 22 Mar. ora 15:14 Comentarii












CRAIOVA. Câteva zeci de cadre militare în rezervă au pichetat astăzi sediile PDL şi UNPR din Craiova, în semn de protest împotriva politicii adoptate de guvern cu privire la pensiile militare.
Rezerviştii au ales să nu blocheze traficul auto, pichetând nu sediul filialei judeţene a PDL de pe strada Fraţii Buzeşti, ci pe cel al organizaţiei municipale de pe Lipscani.
Deşi protestul era declarat ca organizatori ca îndreptat împotriva mai marilor guvernului, cadrele militare în rezervă a adoptat însă tot scandările anti-Băsescu.
S-a strigat: “Băsescu e dictator şi urăşte-acest popor”, “Băsescule pân’ la Paşti, ar fi bine să ne laşi” şi “Ţi-ai adus spionul, ca să-ţi aperi tronul”.
După aproximativ o jumătate de oră, protestatarii s-au mutat, cu tot cu jandarmii şi poliţiştii locali care-i însoţeau, în bazarul Craiovei, unde este amplasat sediul UNPR Dolj, pentru încă o repriză de scandări.
Ora de Dolj