SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

duminică, 2 septembrie 2012

Comunicat de presă



GDS – Oficiosul lui T.B.???????????????


„PATRIA ESTE NORODUL IAR NU TAGMA JEFUITORILOR”
TUDOR VLADIMIRESCU

Filiala 1 Craiova a SCMD își exprimă îngrijorarea față de lipsa de deontologie a autoarei articolului „Puciul lui Băsescu” publicat sub semnătura Dnei. Tatiana Niculescu Bran, în GDS – 01 septembrie 2012 - care prin articolul respectiv aduce un prejudiciu de imagine organizației noastre, Filiala 1 Craiova a SCMD, „La rândul lor, revoluționarii și rezerviștii colonelului Dogaru constată că promisiunile care le-au fost făcute au șanse minime de realizare. Scăderea nivelului de trai și așa scăzut va stârni dezamăgire, nemulțumire, proteste previzibile contra guvernului.”
Conducerea Filialei 1 Craiova a SCMD nu a fost contactată de către autoarea articolului pentru a prezenta o poziție oficială sau un punct de vedere al organizației noastre.
Considerăm că prin acțiunea lipsită de profesionalism a autoarei articolului încriminat se aduc grave prejudicii de imagine a organizației noastre, Filiala 1 Craiova a SCMD, care are ca obiect principal apărarea drepturilor și promovarea intereselor profesionale în conformitate cu:
ARTICOLUL 9
Sindicatele, patronatele şi asociaţiile profesionale se constituie şi îşi desfăşoară activitatea potrivit statutelor lor, în condiţiile legii. Ele contribuie la apărarea drepturilor şi la promovarea intereselor profesionale, economice şi sociale ale membrilor lor.
                                                 CONSTITUȚIA ROMÂNIEI
Solicităm scuze publice conducerii publicației Gazeta de Sud. Vom folosi toate mijloacele legale, juridice naționale și internaționale ale statului de drept și ale organismelor internaționale care protejează organizațiile (asociațiile) sindicale împotriva abuzurilor.




În condițiile în care am fi fost contactați de către autoarea articolului i-am fi explicat care este deviza Filialei 1 Craiova a SCMD.







Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova