SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

joi, 6 decembrie 2012

Vocea SCMD-ului în Senatul României

Vocea SCMD-ului în Senatul României!

      





       Dna. Cristiana ANGHEL a demonstrat că este o luptătoare pentru apărarea drepturilor omului în condițiile în care acestea au fost încălcate în ultimii 8 ani aproape zilnic de către o structură de tip mafiot condusă de comandantul suprem (Moș Teacă).
       Să nu uităm că dna. Cristiana ANGHEL este soție de militar și a trecut și trăit aceleași frustrări (conform Constituției și legilor în vigoare) prin care trec toți militarii indiferent de grad și funcție.  Nu știu câți dintre noi ar avea curajul, pentru o CAUZĂ, să stea în greva foamei peste 70 de zile. Ne-a demonstrat dna. Cristiana ANGHEL că pentru o CAUZĂ DREAPTĂ niciun sacrificiu nu este inutil. De asemenea, să nu uităm că dna. Cristiana ANGHEL este membră de onoare a SCMD - Filiala 1 Craiova și a fost și va fi o purtătoare de mesaje, a noastră, a „asistaților sociali” conform teoriei „cuplului Băsescu - Boc”. 
     Poate că VOCEA dnei. Cristiana ANGHEL se va auzi în SENATUL ROMÂNIEI și am convingerea că se va lupta până la capăt pentru drepturile noastre, ale militarilor în rezervă și în retragere, ilegal și mârșav luate de către comandantul suprem „MOȘ TEACĂ” care nu ne mai reprezintă în niciun plan, atât intern cât mai ales extern. 

 
 

VOCEA SCMD ÎN SENATUL ROMÂNIEI 
DNA.  CRISTIANA ANGHEL



        Secretarul Biroului Operativ al Filialei 1 Craiova
     Col.(r)
                George LUNGU