SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

joi, 30 mai 2013

31 Mai - Ziua Rezervistului Militar

 ,,ZIUA REZERVISTULUI MILITAR                                                                                                                 31 mai

Hotărârea Guvernului nr. 476 din 12 mai 2010 privind instituirea Zilei rezervistului militar, publicată în M.O. 333 din 19 mai 2010, prevede:

Art.1  Se instituie Ziua rezervistului militar, ce se sarbatoreste in fiecare an la data de 31 mai.

Art.2  Institutiile publice din cadrul sistemului de aparare, ordine publica si siguranta nationala pot sprijini, in conditiile legii, manifestarile prilejuite de acest eveniment.

Art.3  Potrivit prezentei hotarari, prin rezervist militar se intelege orice persoana care detine grad militar in rezerva sau in retragere.

,,Ziua Rezervistului Militar” este închinată omagierii camarazilor nostri care    şi-au dedicat întreaga carieră slujirii ţării sub Drapelul tricolor şi care continuă să acţioneze sub deviza Honor et Patria! Vae victis! în calitate de militar în rezervă sau în retragere pentru aceleaşi ţeluri nobile ale Armatei României.




La multi Ani, multă sănătate şi împlinirea tuturor dorinţelor!

Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova