SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

vineri, 30 august 2013

Ratiunea si bunul simt

Ieri la CRAIOVA a învins încă odată
RAŢIUNEA şi BUNUL SIMŢ

         
Ieri la A.G. a filialei Dolj a A.N.C.M.R.R. a învins încă o dată raţiunea şi bunul simţ, în ciuda încercărilor disperate ale unor ,,talibani îndoctrinaţi” de a menţine starea tensionată prin care promovând abuzul, minciuna, şi dezinformarea reuşiseră să divizeze corpul de cadre militare membre ale organizaţiei.
          Câştigul cel mai mare nu a fost Acela că aripa reformatoare a venit să-şi impună candidatul la funcţia de Preşedinte al filialei şi echipa de conducere, ci faptul că am rămas împreună.
          Deşi ,,Porcuşorul” eroul de tristă amintire din ,,Povestea porcului” petrecute cu mulţi ani în urmă într-o Gospodărie AgroZootehnică (GAZ) de unitate, reevaluat peste noapte de către ,,unchiul”, a încercat imitând-o pe ROBERTA să numere din doi în doi sperând să fraudeze votul, bunul simţ şi vigilenţa celor prezenţi au reuşit să stopeze hoţia pusă la cale de către cei care nu concept să se desprindă de ,,scaunele puterii” în care să se viseze veşnici.
          Încrâncenarea şi abuzurile ,,vechii gărzi” s-au manifestat şi de această data când cu ,,mânie proletară” au refuzat să pună pe ordinea de zi a AG o solicitare a unor membrii ce arătau abuzurile şi abaterile de la prevederile STATUTULUI înfăptuite atât la nivel central cât şi la nivelul filialei.
          Ignorând solicitările participanţilor la AG (o parte însemnată) echipa de la centru cu o ,,fermitate” demnă de invidiat a pus în aplicare ordinul şi nu s-a abătut de la programul stabilit, asta da democraţie.
          Numai că ,,socoteala” din târg nu se nimereşte cu cea de acasă şi deşi foarte Fermi şi hotărâţi cei de la BUCUREŞTI au pălit în faţa rezultatului votului şi în final au înţeles că ,,vocea poporului este vocea lui Dumnezeu” ne mai rămânându-le decât să răspundă invitaţiei de a merge la masă. Despre prestaţia acestei echipe de la centru, numai de bine, rămânând ca totuşi timpul să-şi spună cuvântul şi să înlăture ceaţa care încă îi mai învăluie şi îi împiedică să vadă cu adevărat viitorul.
          Să sperăm că la Conferinţa Naţională va învinge raţiunea şi bunul simţ.
               Cât despre întristaţii ,,greci cu picioruşele mici dar cu capul mare” şi prietenii lor ,,… ESCU”, le transmit salutul tovărăşesc al ,,Naşului” pe care îl poartă în suflet ,,SĂ TRĂIŢI BINE” … la anul şi la mulţi ani…


                GERULA