SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

luni, 17 februarie 2014

Adunare generală

COMUNICAT


B.O. al FILIALEI CRAIOVA, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a membrilor de sindicat, pentru a lua act şi a se pronunţa asupra unei DECIZII adoptate de către C.D. în data de 07.02.2014 în mod nestatutar, fără consultarea membrilor de sindicat şi a B.O. ale filialelor din ţară, referitoare la încheierea unui Protocol de colaborare şi sprijinire la Alegerile Europarlamentare a unui aşa zis partid ,,modern, nou înfiinţat”.
În condiţiile în care, majoritatea filialelor din ţară au încheiate Protocoale de Colaborare cu U.S.L., în care sunt stipulate angajamente clare referitoare la:
- adoptarea în Parlament a Legii Pensiilor Militare de Stat în anul 2014;
- recunoaşterea S.C.M.D. ca partener de dialog în relaţia cu toate instituţiile statului;
- modificarea legislaţiei referitoare la accesul în Cercurile Militare, şi multe alte aspecte legate de bunul trai al militarilor activi şi rezervişti, considerăm că această ,,încercare” este una neinspirată şi destabilizatoare pentru S.C.M.D., drept pentru care solicităm C.D. să revină asupra deciziei adoptate împotriva voinţei membrilor de sindicat şi să o anuleze.
         
Adunarea va avea loc în data de 27.02.2014, ora 14.00, la Biblioteca Franceză, sala Oglinzilor, str. Mihail Kogălniceanu. La adunare va participa, fiind invitat, şi Vicepreşedintele Zonal Dl. Col.(r) Dogaru Dumitru, Preşedinte al Filialei Slatina, participant şi votant la Şedinţa C.D. din 07.02.2014.
          În cadrul lucrărilor Adunării Generale, se va prezenta şi oferta domnului avocat Popa Marian (juristul filialei), referitor la acţiunile în instanţă pentru recuperarea grupelor de muncă conform prevederilor HG 1019/2011.

BIROUL OPERATIV AL FILIALEI 1 CRAIOVA